Inlagd sill

Inlagd sill är ett måste till påsk och midsommar – och inte minst på julbordet! Att koka egen lag till sillen är lättare än vad många kanske tror. På MyTaste hittar du massor av recept på hemmagjord inlagd sill.

Gör egen inlagd sill

Istället för att köpa inlagd sill nästa gång – testa att göra egen. Mycket trevligare än sillen du köper i affären. Det finns mängder av olika smaksättningar att prova. Klassiker är klassiker av en anledning och sorter som matjessill och senapssill har sin självklara plats på buffebordét. Men varför inte testa något nytt också? Variera klassikerna med exempelvis asiatisk inlagd sill där smaker av chili och ingefära ger en extra hetta till fisken.

Sillen blir bara godare ju längre den får dra åt sig smakerna i lagen, perfekt när du väntar besök. Förbered flera dagar i förväg och bjud dina gäster på nya spännande smaker. Och du vet väl att det går att göra inlagd sill utan sill också? Eller rättare sagt, inlagd ”sill” på aubergine. När auberginen förvälls får den ungefär samma konsistens som sill och kan då blandas med exempelvis skärgårdssås. Perfekt för vegetarianen!

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.