Griljera julskinka

Julskinka har traditionellt en särställning på det svenska julbordet. För många är den ett obligatoriskt inslag under högtiden. Här hittar du recepten på griljerad julskinka som gör att du kan briljera för familjen!

Griljera julskinka så att den blir perfekt

Att själv griljera julskinka, för att sedan bjuda släkt och familj, är ett måste för många av oss. Att griljera skinka behöver inte vara särskilt svårt. När du ska griljera använder du en färdig, ugnsbakad eller kokt skinka som du tar bort nät och svål från. Pensla skinkan med en röra på äggula och senap och sikta därefter ströbröd över. Om du vill kan du även garnera med nejlikor. Skinkan griljerar du sedan i ugnen till den har fått fin färg. Detta är det mest klassiska tillvägagångssätt, men ibland är det kul att bryta gamla traditioner och griljera julskinkan på ett lite annorlunda sätt.

Oavsett om du vill hålla dig till traditioner eller testa nya metoder finns det mycket att välja mellan här på Mytaste, där du hittar de bästa recepten från de allra bästa matkreatörerna!

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.