Griljera färdigkokt julskinka

Julskinka har traditionellt en särställning på det svenska julbordet. Nu för tiden är det inte ens särskilt krångligt att tillaga. Griljera en färdigkokt julskinka, så imponerar du på släkten utan för mycket ansträngning! Här på MyTaste hittar du alla recept och tips du behöver för att lyckas med att griljera färdigkokt julskinka.

Enkelt att briljera för släkten genom att griljera färdigkokt julskinka

Att griljera själv blir så mycket godare än att köpa en griljerad skinka. Det är dessutom mycket enklare än du tror. Börja med att ta bort nät och svål på den färdigkokta julskinkan. Pensla sedan med en röra på äggula och senap. Självklart finns det även recept för griljerad färdigkokt julskinka utan ägg. Att ha honung i röran kan också vara gott när du ska griljera färdigkokt julskinka. Se till att du täcker alla ytor. När hela skinkan är täckt siktar du ströbröd runt om. Det går också bra att vända julskinkan i ströbrödet. Garnera gärna den färdigkokta julskinkan genom att sticka in hela nejlikor, det ser både fint ut och ger god smak.

Den färdigkokta julskinkan griljerar du sedan i ugnen tills den har fått fin färg.

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.