Glutenfri pizzadeg

Att baka glutenfri pizza behöver absolut inte vara särskilt svårt. Satsa på glutenfritt till både pizzadeg och topping så är du hemma. På MyTaste hittar du recept på glutenfri pizzadeg och massor av inspiration till pizzan!

Baka glutenfri pizzadeg

Många väljer bort gluten av en rad olika skäl. Men det betyder verkligen inte att man ska behöva avstå från pizza. Att baka glutenfri pizzadeg är varken komplicerat eller särskilt tidskrävande.

Glutenallergiker, och andra som avstår från gluten, bör tacka nej till vete, korn och råg. Som tur väl är finns det många andra utmärkta alternativ att använda när du bakar glutenfri pizzadeg. Teffmjöl, majsmjöl, bovetemjöl och fiberhusk är ett litet urval av alla de mjölsorter som inte innehåller gluten. Det går även bra att baka glutenfri pizzadeg på mandelmjöl. Ett annat alternativ när du ska laga glutenfri pizzadeg är rismjöl.

Eller så skippar du mjöl helt och hållet. Glutenfri pizzadeg på blomkål är nämligen ett riktigt trendigt (och gott) alternativ.

Därefter är det bara att toppa med färska grönsaker, smarrig ost och annan härlig topping!

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Storslagen & smörig chardonnay på 1L
98 kr