Filmjölksbröd

När man vill baka ett saftig bröd men inte hinner vänta på att det ska jäsa i flera omgångar är filmjölksbröd den perfekta lösningen. På MyTaste hittar du flera olika recept på smarriga filmjölksbröd.

Baka snabbt och gott med filmjölksbröd

Filmjölksbröd är hur gott som helst och dessutom riktigt lättlagat. Det är tack vare filmjölken som brödet får sin saftiga karaktär. Blanda bara i goda fröer, härliga nötter och olika sorters torkad frukt så har du ett riktigt pangbröd att servera till helgfrukosten eller som tillbehör till en smakrik soppa. Filmjölksbröd håller sig dessutom saftigt och gott i flera dagar så att du kan njuta av det länge.

Gör filmjölksbröd i en långpanna eller brödform, det du har närmast till hands fungerar fint.

Med lingon i smeten blir brödet extra saftigt och gott – filmjölksbröd med lingonsylt är perfekt när du vill servera ett rykande färskt bröd till frukosten.

Recept med filmjölksbröd

Filmjölksbröd

Sätt ugnen på 175 grader C och klä en limpform (1,5 l) i bakplåtspapper. Rör…

Filmjölksbröd

Sätt ugnen på 175 grader C och klä en limpform (1,5 l) i bakplåtspapper. Rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.