Servera efterrätt i glas! Det är både enkelt och lyxigt på samma gång. Perfekt på nyår och vid andra festliga tillfällen när du serverar många gäster.
Att servera desserten i glas är verkligen hur festligt och fint som helst. Det ser superproffsigt ut men egentligen är det så enkelt det kan bli.
Det passar extra bra till desserter som serveras i flera lager. Det finns en uppsjö av smarriga efterrätter som fungerar utmärkt att servera i glas – alltifrån tiramisu till pannacotta eller cheesecake. Varva flera lager och avsluta gärna med färska bär på toppen.
Passa på att ta tillvara på allt sött och härligt som växer när det är sommar. Efterrätt i glas med rabarber är en favorit – sött och syrligt på samma gång.
Att bjuda på efterrätt i glas är toppen när du har många gäster på besök eftersom efterrätten kan göras långt i förväg. Plocka fram dina finaste dessertglas och skeda upp. Ett trevligare avslut på en god middag finns knappast!