Krydda steken med grillkrydda, salt, peppar och finhackad vitlök. Skala potatisen och skär den i kuber, lägg i långpanna och krydda och ringla över oljan
Idag dagens Metro tipsar vi om två bra rätter medVildsvinoch Lisa tipsar om god dryck. Vispa ur pannan med en skvätt vatten, tillsätt grädde och messmör
Så dagen till ära får ni middagstips medvildsvin, kaffe och jordnötter. Resultatet är dock ungefär detsamma, ett mört gott kött och en sky med mycket smak i
Nu visade det sej att vildsvinet gick riktig bra att använda till porterstek, med blåbär och enbär blev det automatiskt en vildare smak på den gamla klassikern
Red såsenmed redning till lagom tjocklek. Skiva rotfrukternaoch häll på olja, salt och peppar. Bryn fläskytterfilén i dill och rödlök, salta och peppra
Älgstek tillagad i ugn tillsammans medrotfrukteroch en sås gjord av själva sky. Jag blev väldigt nöjd med resultatet ochsåsen som passade så bra till själva älgsteken
Midsommarafton – Helgrillad spädgris medsåseroch färskpotatis. Efter kanske tio minuters sporadiskt bubbel är det dags att smaka av med salt och peppar
Förra veckan lagade jag den här goda rätten med fläskfilé och kantareller. Salt och sv. Skär fläskfilén i en cm tjocka skivor, bryn köttskivorna i smör och krydda med salt och svartpeppar
Igår stod hemgjord potatismos och fiskpinnar på menyn och för att göra det hela lite roligare svängde jag ihop en kall, god sås att servera till - perfekt att göra med potatisen kokar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.