Stek lök, vitlök, rotselleri, palsternacka, timjan och chili i olja på medelvärme i några minuter tills det blir glansigt och luktar gott men utan att det tar färg
Servera med nötter ochbröd. Mixa soppan, lägg i purjolök och smaka av med pressad lime och salt. Späd soppan med vatten om du tycker att den är för tjock
Här gör jag om lite i min favorit Fiskgryta med grön curryochkokos. Strö över basilikan och koriandern och servera med limeklyftor och osaltat jasminris
4 2 msk riven ingefära 1 lime 600 g torskfilé 1 vitlöksklyfta 1 msk rapsolja 1 msk rödcurrypasta 500 g djupfrysta wokgrönsaker 1 burk lätt kokosmjölk (à 400 ml) 1 grönsaksbuljongtärning salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.