Du kan förslagsvis börja med hälften. Servera som soppa eller gryta med nudlar eller ris. 4 st quornfiléer eller tofu. Ingredienser 4 port 4 st quornfiléer eller tofu
Smaka av med salt och peppar. Täck botten av en ugnssäker form med lasagneplattor. Avsluta med lasagneplattor och toppa med bechamelsås och parmesanost
Jag har ett recept på vegetarisk lasagne som jag brukar dela med mig av och som efter mina matlagningskurser hemma i Edsbyn förra året spred sig som vinden
King solo vitlök är en lök som är hel och utan klyftor. 4 portioner. 1 kg aubergine ½ dl olivolja salt & peppar 250 g mozzarellaost, skiva 100 g parmesanost, riv Tomatsås
Krydda med salt och peppar. Låt koka ihop och smaka ev av med mer salt och peppar. Jag har alltid tillhört dem som inte har förstått varför man ska efterlikna köttråvaror om man inte vill äta kött
Den här kalla såsen, smaksatt med fetaost, citron och basilika, är en riktig favorit här hos oss. Denna gång käkade vi den goda såsen tillsammans med quinoabiffar och kokt broccoli
Mosa osten tillsammans med lite av den avrunna filen eller yoghurten. Jag brukar göra detta i en liten matberedare men det går att göra med hjälp av en gaffel i en skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.