Ingredienser Portioner. 4 500 g risgrynsgröt (färdigköpt) 1 ägg 1 msk socker 1/2 tsk finrivet citronskal (eventuellt) Till servering hallonsylt eller saftsås till servering Lägg till i inköpslistan
Servings. 8. Cook Time. 70 Min. Julig dessert med saffran, glögg, hallonsylt och lättvispad. 4. 360 Min. Kokospannacotta med romkaramellsås och grillad ananas
Halvera och kärna ur plommonen. Ta upp plommonen. Lägg tillbaks plommonen och låt dem kallna i lagen. plommonen och sjuda dem mjuka i ca 5 minuter. 12 st plommon
Hallå där. Ja jag vet att jag blivit dålig på nya recept, men just nu testar jag lite 5. 2 kombinerat med viktväktarna och då blir det inte lika mycket nya recept
Att lägga in frukt i lag är ett bra sätt att kunna äta frukt och bär från trädgården året runt. Perfekt att stoppa i frysen och tina när man blir sugen
Nu är det dax att förvandla höstens plommonskörd till en ljuvlig marmelad. Placera de urkärnade plommonen tillsammans med vattnet i tjockbottnad kastrull, tillsätt syltsocker och citron
På sambons släktgård växer det gråpäron i ett träd. Jag älskar att bara äta dem som de är men de blir snabbt dåliga och är svåra att njuta av under en längre tid
Lax i Crock-Pot, en snabb slökokning - två timmar inkl förberedelse. Om laxen blev inkokt eller ångkokt råder det delade meningar om, resultatet blev i alla fall smaskens
Det var egentligen flera månader sedan jag kom att tänka på inkokt makrill. Jag tror inte jag far med osanning om jag säger att jag inte ätit det på säkert femton år
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.