Pannacotta:
4 gelatinblad
4 dl vispgrädde
1 dl socker
rivet skal av 0,5 citron
4 dl naturell yoghurt
Servering:
200 g frysta hallon eller andra bär
1 tsk vaniljsocker
2 msk socker
1 msk citronsaft
200 g vit choklad
1. Blötlägg gelatinet i vatten. Hetta upp grädde, socker och citronskal i en kastrull. Sockret ska lösas.
2. Tillsätt det blötlagda gelatinet och låt sedan svalna tills massan är fingervarm. Tillsätt yoghurt och häll upp i formar. Yoghurten får inte bli varm, då den kan skära sig. Kyl minst 4 timmar eller över natten.
3. Värm hallon i en liten kastrull med vaniljsocker, socker och citronsaft tills sockret är löst.
4. Stjälp upp pannacottan eller servera den i glas med ljumma bär och litet riven vit choklad.
4 - 6 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…