400 g konserverade persikor
1 dl socker
2 tsk maizena
1 msk citronsaft
2 dl fruktyoghurt
1. Spara några persikor, skär dem i klyftor och använd som dekoration. Mixa resten tillsammans med lagen i en matberedare på högsta hastighet ca 15 sekunder.
2. Blanda socker och maizena i en kastrull och rör i de mixade persikorna. Låt blandningen koka upp på hög värme under omrörning.
3. Tillsätt citronsaft. Kyl ned persikopurén och vänd ned den i yoghurten. Häll blandningen i en aluminiumform och täck med aluminiumfolie. Frys glassen ca 24 timmar. Rör om 3 - 4 gånger under tiden.
4. Ställ glassen i kylskåp ca 1 timme före servering.
5. Servera yoghurtglassen i kulor på ett fat tillsammans med persikoklyftorna.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…