4 dl vispgrädde
100 g vit choklad
1 tsk vaniljsocker
1 ägg
100 g Philadelphiaost
citronmeliss till garnering
ev kolakakor
Sås:
2 dl åkerbär eller björnbär
3 msk florsocker
åkerbärslikör eller annan likör
1. Vispa grädden. Smält chokladen på svag värme över vattenbad så att den bara precis smälter.
2. Vispa upp ägget och tillsätt chokladen under kraftig omrörning. Rör ned osten och sist grädden. Häll upp moussen i små glas och låt stå i kylen.
3. Toppa moussen med smulade kolakakor, bärsås, hela bär och citronmeliss. Mixa bär och socker och sila av saften. Smaka av med litet likör, späd vid behov med litet vatten.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar