2 dl vispgrädde
150 g vit choklad
1 ägg
1 dl creme fraiche
8 st digestivekex
50 g smör
Gör såhär:
Vispa grädden. Smält chokladen på svag värme i vattenbad så att den precis bara smälter. Vispa upp ägget och tillsätt chokladen under kraftig omrörning,jag vispar med elvispen. Rör ner creme fraiche och sist den vispade grädden. Krossa alla digestivekex. Smält smöret och häll det över digestivekexen, rör om så det blir en smulig massa. Ta smulmassan och packa det hårt i botten på glaset. Häll över moussen. Lägg på lite ”digestivesmul” ovanpå. Låt glasen stå i kylen ca 1 tim. Lägg över bär (jag använde blåbär) och pudra över lite florsocker.
Skickat från min iPhone
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…