2 dl vinbär
0,5 burk Kesella
1 msk färsk, hackad mynta
1 tsk vaniljsocker
2 äggvitor
0,75 dl socker
Garnering:
vinbär
mynta
1. Mosa eller mixa bären. Blanda moset med Kesella, mynta och vaniljsocker. Vispa äggvita och socker till fast skum och vänd ned det i bärblandningen.
2. Fördela i 4 portionsglas. Ställ i kylskåp till serveringen. Garnera gärna med hela bär och en myntakvist.
3. Du kan byta ut vinbären mot andra bär.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng