2 dl vinbär
0,5 burk Kesella
1 msk färsk, hackad mynta
1 tsk vaniljsocker
2 äggvitor
0,75 dl socker
Garnering:
vinbär
mynta
1. Mosa eller mixa bären. Blanda moset med Kesella, mynta och vaniljsocker. Vispa äggvita och socker till fast skum och vänd ned det i bärblandningen.
2. Fördela i 4 portionsglas. Ställ i kylskåp till serveringen. Garnera gärna med hela bär och en myntakvist.
3. Du kan byta ut vinbären mot andra bär.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…