4,5 dl vetemjöl
250 g smör
1,5 dl socker
1 dl pulver för kallrörd vaniljsås
1,5 tsk bakpulver
1,5 dl valfri fast sylt
+ vinbär om så önskas
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Blanda smör och mjöl till en grynig blandning. Tillsätt övriga ingredienser och knåda ihop till en deg. Rulla ut två längder, ca 5 cm i diameter, och skär varje längd i ca 30 bitar. Lägg dem med snittytan uppåt i pappersformar.
3. Gör en grop i mitten och fyll med sylt och ev vinbär. Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter. Låt svalna på plåten.
Ca 60 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…