Som Janssons frestelse, men ersätt ansjovis med
1 fetaost
Några soltorkade tomater
Spadet från kapris
Tryffelsalt
Följ receptet för Janssons frestelse.
I grädden: blanda ner kaprisspad och lite olja från soltorkade tomater. Salta friskt med tryffelsalt, tänk att de ska bli lika salt som vid vanlig Janssons.
Smula fetaost och skär soltorkade tomater i strimlor, använd det istället för ansjovis i gratängen.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…