• 1 zucchini
• 2 röda paprikor
• 4 rödlökar
• 5 morötter
• 10-15 broccolibitar (frusna)
• 1 förpackning champinjoner (10-15 st)
• 1 ½ dl oystersås
• 2 dl cashewnötter
• äggnudlar eller ris för 4 personer
1. Koka nudlarna eller riset enligt anvisningarna på förpackningen.
2. Skär alla grönsakerna (förutom broccolin) och champinjonerna i grova bitar.
3. Börja med att steka svampen och se till att den blir genomstekt. Tillsätt sedan alla andra grönsaker och stek lätt, så att de fortfarande är något knapriga.
4. Tillsätt oystersåsen och cashewnötterna och låt sjuda i ett par minuter.
5. Rör ner nudlarna innan servering eller servera med ris.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Vodkapasta vegetarisk
???? Koka pasta (använde helt grymt havssalt från Ostexoerten ?) ⏲ Skala och finhacka löken…
Marockansk vegetarisk gryta (från Lina H)
1. Heat olive oil in a large pot over medium. Saute the onion for several…
Het linsgryta med vegetarisk pytt
775 kcal /portion Gryta: Skala och hacka löken. Skiva chilin tunt. Dela, kärna ur och…
Vegetariska minipajer
Ugn: 225 grader 1. Lägg vetemjöl, fullkorn och smör i matberedarens skål med kniven monterad.…
VEGETARISK KRISPIG TOFU MED APELSIN OCH MANGOCHUTNEY
Tärna tofun och blanda med majsstärkelse i en skål. När tofun är helt täckt steker…
Vegetarisk korvstroganoff
Skiva korven i slantar. Hacka gul lök och champinjoner fint. Stek korv, lök och champinjoner i…
Vegetarisk korvstroganoff
Skiva korven i slantar. Hacka gul lök och champinjoner fint. Stek korv, lök och champinjoner i…
Vegetarisk gratäng
Skiva Zuchini i skivor Lägg på salt och låt dra i 30 minuter Skiva tomaterna…
Skurna lövkakor
Skurna