4 portioner vegansk pasta med svamp
Förberedelse: 10 min
Tillagning: 15 min
Klart på: 25 min
Ingredienser
400 gram tagliatelle eller valfri pasta utan ägg
600 gram skogschampinjoner eller portabello
3 klyftor vitlök
0,5 gul lök
4 msk olivolja
2 msk vetemjöl
5 dl Imat "som matlagningsgrädde" (Oatly)
3 msk ljus japansk soja
0,5 tärning grönsaksbuljong
2 krm svartpeppar
1 knippe salladslök
1 dl Imat fraiche (Oatly)
Ingredienser
400 gram tagliatelle eller valfri pasta utan ägg
600 gram skogschampinjoner eller portabello
3 klyftor vitlök
0,5 gul lök
4 msk olivolja
2 msk vetemjöl
5 dl Imat "som matlagningsgrädde" (Oatly)
3 msk ljus japansk soja
0,5 tärning grönsaksbuljong
2 krm svartpeppar
1 knippe salladslök
1 dl Imat fraiche (Oatly)
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st