Placeholder

Västerbottenstorsk i ugn

Ingredienser

4 färska torskfiléer
2,5 dl matlagningsgrädde
2 dl riven Västerbottenost
1 tsk sambal oelek
1 broccolistånd
10 färska champinjoner
salt
vitpeppar
1 pkt tärnat bacon

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Hacka broccolin och champinjonerna grovt. Smörj en ugnsform och lägg grönsakerna på botten av formen. Salta och peppra fiskfiléerna och lägg dem ovanpå grönsakerna.

3. Rör ihop ost, grädde och sambal i en bunke. .Salta och peppra. Häll röran ovanpå fisken. Strö över bacon och låt puttra i ugnen ca 30 minuter.

4. Servera med kokt potatis och sallad.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.