4 färska torskfiléer
2,5 dl matlagningsgrädde
2 dl riven Västerbottenost
1 tsk sambal oelek
1 broccolistånd
10 färska champinjoner
salt
vitpeppar
1 pkt tärnat bacon
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Hacka broccolin och champinjonerna grovt. Smörj en ugnsform och lägg grönsakerna på botten av formen. Salta och peppra fiskfiléerna och lägg dem ovanpå grönsakerna.
3. Rör ihop ost, grädde och sambal i en bunke. .Salta och peppra. Häll röran ovanpå fisken. Strö över bacon och låt puttra i ugnen ca 30 minuter.
4. Servera med kokt potatis och sallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…