6 dl apelsin- och blodapelsinjuice
1 dl rårörsocker
2 kanelstänger
1 msk maizena
1 dl mellangrädde
1 dl matyoghurt
1 tsk vaniljsocker
1 msk rårörsocker
1. Koka upp juice, råsocker och kanel i en kastrull. Rör i maizena utrört i litet kallt vatten. Låt soppan koka på svag värme ca 2 minuter. Skumma.
2. Vispa grädden hårt och rör i yoghurt, vaniljsocker och råsocker. Klicka det i den varma soppan.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…