Placeholder

Vardagsfalu

Ingredienser

500 g falukorv
1 purjolök
1 burk crème fraîche
salt
peppar
timjan
100 g riven ost

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Förväll den strimlade purjon någon minut i kokande vatten. Lägg den i botten på en form. Lägg på falukorven skuren i stavar. Krydda med salt, peppar och timjan.

3. Rör ihop crème fraîche och ost och bred över. Gratinera tills det fått fin färg, ca 15 minuter.

4. Servera med potatis eller ris.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.