Placeholder

Vaniljgratinerad rabarber

Ingredienser

8 dl rabarber i bitar, ca 400 g
0,5 dl farin
1 tsk malen kanel
250 g Kesella Vanilj
0,5 dl flagad mandel
0,5 msk farin

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Blanda rabarber, kanel och socker i 4 små ugnssäkra formar. Grädda rabarbern i mitten av ugnen ca 15 minuter. Ta ut formarna.

3. Fördela vaniljkesellan över rabarbern. Strö över socker och mandel. Höj värmen till 250 grader. Gratinera i övre delen av ugnen ca 5 minuter tills ytan börjar få färg.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.