Placeholder

Vanilj- och jordgubbsmousse

Ingredienser

1,5 dl Kelda vaniljsås
4 dl bär, t ex jordgubbar
strimlat skal av 1 lime

Gör så här

1. Vispa såsen. Dela alla jordgubbar i bitar utom 4 st. Blanda ned jordgubbsbitarna och det mesta av limeskalet i den vispade såsen.

2. Häll upp i 4 små glas. Garnera med resterande jordgubbar och limeskal.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Storslagen & smörig chardonnay på 1L
98 kr