Placeholder

Ugnsfisk med färg

Ingredienser

800 g fiskfilé, t.ex sej el hoki
1 stor purjolök
2 msk margarin
salt
kryddpeppar
6 tomater
1 kruka dill
1 kruka persilja

Gör så här

1.Tina den frysta fisken. Sätt ugnen på 225 grader.

2.Skölj och skiva purjolöken. Lägg margarin och purjolök i en ugnsform. Låt stå i ugnen 5 min. Blanda.

3.Skär ev fisken i mindre bitar och lägg den i formen. Salta och peppra, täck med aluminiumfolie. Koka i ugnen ca 20 min.

4.Skär tomaterna i bitar. Hacka dill och persilja. Strö tomaterna och kryddgrönt över fisken och låt stå i ugnen ett par minuter till.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.