800 g fiskfilé, t.ex sej el hoki
1 stor purjolök
2 msk margarin
salt
kryddpeppar
6 tomater
1 kruka dill
1 kruka persilja
1.Tina den frysta fisken. Sätt ugnen på 225 grader.
2.Skölj och skiva purjolöken. Lägg margarin och purjolök i en ugnsform. Låt stå i ugnen 5 min. Blanda.
3.Skär ev fisken i mindre bitar och lägg den i formen. Salta och peppra, täck med aluminiumfolie. Koka i ugnen ca 20 min.
4.Skär tomaterna i bitar. Hacka dill och persilja. Strö tomaterna och kryddgrönt över fisken och låt stå i ugnen ett par minuter till.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…