13 tomteskum-gubbar
2 dl socker
1 dl vispgrädde
50 gram smör
150 vit choklad
Klipp tomteskummet i småbitar.
Blanda ihop alla ingredienser utom chokladen i en kastrull.
Låt sjuda tills allt blandats och smält.
Bryt chokladen i bitar
Ta kastrullen från plattan och tillsätt chokladbitarna.
Rör till chokladen är helt smält och smeten är blank.
Höll över i en form beklädd med bakplåtspapper
Låt stå kallt över natten
I min rektangulära teflon-form blir bitarna ganska små/smala/inte så höga så dubbel sats hade nog blivit perfekt
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…