60 g Rödlök
5 g Vitlök
80 g Soltorkade tomater
2 msk Fransk senap
4 dl Creme Fraiche
1 msk Kycklingfond (koncentrerad)
1 msk Basilika (Torkad)
30 g Smör
3 dl Vatten
Hacka löken och vitlöken och fräs den i smöret.
3
Hacka tomaterna och lägg i kastrullen. Lägg i basilikan och senapen, låt fräsa en minut under omrörning.
5
Häll i creme fraichen och låt den lösas upp helt. Slå på vattnet och lägg i buljongen.
7
Peppra med lite svartpeppar. låt såsen puttra på svag värme 10 minuter ungefär.
9
Smaka av med salt och peppar.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…