Placeholder

Tomat- och ostfyllda kycklingfiléer med baconströssel

Ingredienser

1 pkt bacon
4 kycklingfiléer
200 g Philadelphiaost
6 soltorkade tomater, strimlade
rivet skal och saft av 0,5 citron
2 dl matyoghurt
1 msk honung
salt
vitpeppar
gräslök

Gör så här

1. Blanda Philadelphiaost med soltorkade tomater och rivet citronskal. Skär upp kycklingfiléerna så du kan bre ut fyllningen, snitta inte bara upp dem.

2. Fyll kycklingen med ostkrämen och fäst med tandpetare. Knaperstek baconet och låt rinna av på hushållspapper. Stek sedan kycklingen helt klar, eller bryn den och stek den klar i ugnen.

3. Blanda matyoghurt med citronsaft samt honung och smaka av med salt och peppar. Skär upp kycklingen och servera tillsammans med citronsås och bacon. Strö över litet gräslök.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr