4 pers
Taggar: Asiatiskt, enkelt, matlåda, frysrätt
2 burkar kokosmjölk
3 st Kycklingfiléer
Vispgrädde för att spä ut smak
1 dl Sweet chillisås
Skal från 2 st lime
Saft från 1 lime
Färsk ingefära
2 vitlöksklyftor
2 msk honung
Salt
Peppar
Ris
Extra tillbehör
Paprika
Bambuskott
Purjolök
Morot
Broccoli/blomkål
1. Stek kycklingfiléerna. Låt svalna och tärna.
2. Koka ris.
3. Stek eventuella grönsaker.
4. Pressa i vitlök och stek.
5. Häll i lime, ingefära, sweet chillisås.
6. Häll i kokosmjölk, låt koka en stund.
7. Häll i kyckling, låt koka en stund.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…