4st Ägg
2dl Strösocker
1dl Potatismjöl
1dl Vetemjöl
2tsk Bakpulver
Sätt ugnen på 200-225 grader.
Vispa ägg och socker riktigt pösigt (så vit det bara går). Blanda samman potatismjöl, vetemjöl och bakpulver. Vänd ner det i smeten och blanda om väl. Häll smeten i formen. Grädda i ca 35 minuter.
Grädda tills kakan lossnar från kanterna eller vid prov med sticka känns torr.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…