8 kycklingfileer
flingsalt
svarpeppar
10 soltorkade tomater
1 klyfta vitlök
0,5 röd chilifrukt
1 tsk torkad timjan
1 tsk torkad oregano
3 dl kycklingbuljong
1, 5 dl vispgrädde
1 dl parmesanost riven
Till servering
8 körsbärstomater
0,5 kruka basilika
4 port. pasta
1 Värm ugnen till 180 grader
2 Fräs kycklingen på medelvärme tills den fått lite färg. Salta och peppra.
3Strimla de soltorkade tomaterna. Skala och finhacka löken. Finhacka chilin.
fräs allt i stekpannan ca 2 minuter tills det doftar härligt.
4 Krydda mefd timjan och oregano och häll i buljongen. Tillsätt grädden och parmesanosten. Låt sjuda försiktigt tills osten smälter.
Skeda såsen över kycklingen i formen. Grädda i mitten a ugnen i ca 15 minuter
Dela körsbärstomaterna i halvor. Plocka basilikablad. Ta ut formen. Lägg på körsbärstomaterna och basilikan.
Servera med pasta till
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria