2 ägg
1,5 dl socker
1,5 dl vetemjöl
3 dl urkärnade körsbär
50 g kallt smör
1 dl pärlsocker
1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en pajform.
2. Vispa ägg och socker och rör ned mjölet. Häll smeten i formen och strö över körsbären.
3. Hyvla över smöret och strö sist över pärlsocker. Grädda 35 - 40 minuter.
4. Servera med vaniljsås, lättvispad grädde eller glass.
4 - 6 bitar
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk