4 portioner
• 2 st gul lök
• 2 st vitlöksklyftor
• 2 krm cayennepeppar
• 4 msk rapsolja
• 600g majskorn
• 2 tsk socker
• 2 st kycklingbuljongtärningar
• 1,2 l vatten
• 4 dl grädde
• tortillachips
• 4 st kycklingfiléer
1. Stek kycklingfiléerna och krydda med salt och peppar
2. Skiva kycklingen till lagom stora bitar.
3. Tillsätt majs, grädde, vatten, kryddor och buljong i en kastrull. Låt koka i 5 minuter.
4. Smaka av med kryddor.
5. Servera kycklingen och soppan med tortillachips.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…