350 g tagliatelle
1 strimlad purjolök
3 pressade vitlöksklyftor
500 g kassler i tärningar
1,5 tsk dragon
2 dl frysta ärter
1 msk tomatpuré
3 dl grädde
salt
peppar
Ostsås:
3 dl riven ost
1 dl grädde
1 dl mjölk
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Koka pastan. Häll av vattnet och lägg den i en smord ugnsform. Fräs purjo, vitlök och kassler i en stekpanna ca 10 minuter. Lägg i ärter, dragon, tomatpuré och grädde och krydda med salt och peppar. Låt småkoka 3 - 4 minuter. Häll röran över pastan.
3. Blanda ost, grädde och mjölk till såsen och häll det över kasslerblandningen. Gratinera mitt i ugnen ca 20 minuter eller tills rätten fått fin färg och är genomvarm.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…