Placeholder

Susannes kassler

Ingredienser

500 g tunnskivad kassler
1 dl rött vin
1 pressad vitlöksklyfta
0,5 tsk dragon
2,5 dl vispgrädde
2 msk tomatpuré
2 dl riven ost
paprikapulver

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Lägg köttet omlott i en ugnsfast form. Blanda vin, vitlök och dragon och slå över köttet. Marinera minst 1 timme i kylen.

3. Rör samman grädde, tomatpuré, paprikapulver och riven ost (och ev litet curry). Häll blandningen över köttet och ställ in i ugnen 20 - 25 minuter.

4. Servera med pressad potatis.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Guldvinnande fynd till sommarens smaker
229 kr