Placeholder

Strimlad biff med chilismak

Ingredienser

Ca 300 g lövbiff
1 stor paprika eller 2 små
2 gula lökar
ca 2 msk smör
2 - 3 msk chilisås
2 - 3 msk vatten
salt
svartpeppar

Gör så här

1. Börja med att kärna ur och strimla paprikan. Skala och skiva löken. Smält hälften av smöret i en liten gryta. Lägg i lök och paprika och låt det fräsa över ganska svag värme 7 - 8 minuter.

2. Skär under tiden lövbiffen i ca 1 cm breda strimlor. Bryn resten av smöret i en stor stekpanna. Lägg i köttet och bryn det hastigt över stark värme. Salta och peppra lätt.

3. Blanda chilisås och vatten och häll detta över köttet i stekpannan. Rör om och ta från värmen. Lägg upp lök- och paprikafräset på en bädd av kokta nudlar. Häll över lövbiffen och servera med tomater.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr