4 stora fläskkotletter, ca 600 g
2 msk smör
1 tsk salt
2 krm paprikapulver
1 grön paprika
2 tomater
100 g färska champinjoner
1 purjolök
1 msk chilisås
1 - 2 tsk soya
1. Snitta kotletterna i fettkanten. Förbered grönsakerna. Skölj och dela paprikan, ta noga bort alla kärnor och strimla den.
2. Skär tomaterna i tärningar. Borsta av och skiva svampen. Skölj och strimla purjolöken.
3. Fräs upp litet av smöret och lägg i paprika, tomater, champinjoner och purjo. Låt allt fräsa en stund eller tills svampen avgett sin vätska. Ta upp blandningen och håll den varm.
4. Torka ur stekpannan. Bryn resten av smöret. Lägg i kotletterna och bryn dem väl på bägge sidor. Krydda dem med salt och paprikapulver och låt dem eftersteka ca 4 minuter/sida.
5. Servera med t ex pasta eller ris.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…