Placeholder

Spanska kotletter

Ingredienser

4 stora fläskkotletter, ca 600 g
2 msk smör
1 tsk salt
2 krm paprikapulver
1 grön paprika
2 tomater
100 g färska champinjoner
1 purjolök
1 msk chilisås
1 - 2 tsk soya

Gör så här

1. Snitta kotletterna i fettkanten. Förbered grönsakerna. Skölj och dela paprikan, ta noga bort alla kärnor och strimla den.

2. Skär tomaterna i tärningar. Borsta av och skiva svampen. Skölj och strimla purjolöken.

3. Fräs upp litet av smöret och lägg i paprika, tomater, champinjoner och purjo. Låt allt fräsa en stund eller tills svampen avgett sin vätska. Ta upp blandningen och håll den varm.

4. Torka ur stekpannan. Bryn resten av smöret. Lägg i kotletterna och bryn dem väl på bägge sidor. Krydda dem med salt och paprikapulver och låt dem eftersteka ca 4 minuter/sida.

5. Servera med t ex pasta eller ris.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.