4 portioner tagliatelle
2 dl hönsbuljong
2 dl crème fraîche
2 dl riven ost
200 g rökt skinka eller kassler
litet hackad persilja
salt
peppar
1 pressad vitlöksklyfta
1. Koka pastan. Vispa ihop buljong och crème fraîche och låt det koka upp. Rör ned osten och låt sedan inte såsen koka mer.
2. Strimla skinkan och rör ned den tillsammans med persiljan. Krydda med salt och peppar och pressa i vitlöken.
3. Servera såsen med den nykokta pastan och en tomatsallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng