Placeholder

Spaghetti med citron och ostsås

Ingredienser

300 g spaghetti eller tagliatelle
1 fläskfilé
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
125 g Philadelphia färskost
1 dl mjölk
1 msk pressad citron
rivet skal av 0,5 - 1 citron
salt
peppar
färskriven parmesan

Gör så här

1. Koka pastan. Finhacka löken och fräs den mjuk i olja utan att den tar färg.

2. Stek fläskfilén i skivor på medelvärme. Tillsätt pressad vitlök, färskost och mjölk och koka samman på svag värme under omrörning. Smaksätt med citronsaft och -skal samt salt och peppar.

3. Servera sås, fläskfilé och pasta med rikligt med parmesanost och sallad.

3 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.