300 g spaghetti eller tagliatelle
1 fläskfilé
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
125 g Philadelphia färskost
1 dl mjölk
1 msk pressad citron
rivet skal av 0,5 - 1 citron
salt
peppar
färskriven parmesan
1. Koka pastan. Finhacka löken och fräs den mjuk i olja utan att den tar färg.
2. Stek fläskfilén i skivor på medelvärme. Tillsätt pressad vitlök, färskost och mjölk och koka samman på svag värme under omrörning. Smaksätt med citronsaft och -skal samt salt och peppar.
3. Servera sås, fläskfilé och pasta med rikligt med parmesanost och sallad.
3 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar