0,5 dl kakao
1 tsk bakpulver
3 dl vetemjöl
2 dl socker
3 ägg
3 bananer
75 g smör
1 dl mjölk
ev 50 g hackad mörk choklad
1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en långpanna, 20 x 30 cm.
2. Smält smöret och låt det svalna. Mosa bananerna. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt avsvalnat smör och mjölk.
3. Blanda mjöl, bakpulver och kakao i en bunke. Rör varsamt ned mjölblandningen och bananerna och ev hackad choklad i smeten. Häll den i långpannan och grädda i nedre delen av ugnen 30 - 40 minuter. Låt svalna i formen för bästa saftighet.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk