150 - 200 g enrisrökt bog
2 dl crème fraîche
50 g purjolök + 150 g gurka
100 g paprika, gärna i olika färg
75 - 100 g valfri ost
1 - 2 tsk finhackad dill
1. Skär köttet i tunna skivor som strimlas och skärs i små bitar. Dela gurkan på längden och skrapa ur kärnorna med en tesked.
2. Strimla och skär gurka, purjolök och paprika i småbitar. Grovriv osten och finhacka dillen.
3. Lägg crème fraîche i en bunke och krydda med svartpeppar, örtsalt och paprikapulver. Rör om så att allt blandas väl och lägg i allt det hackade, skurna och rivna.
4. Blanda väl och låt röran vila i kylen.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…