Placeholder

Sommarröra

Ingredienser

150 - 200 g enrisrökt bog
2 dl crème fraîche
50 g purjolök + 150 g gurka
100 g paprika, gärna i olika färg
75 - 100 g valfri ost
1 - 2 tsk finhackad dill

Gör så här

1. Skär köttet i tunna skivor som strimlas och skärs i små bitar. Dela gurkan på längden och skrapa ur kärnorna med en tesked.

2. Strimla och skär gurka, purjolök och paprika i småbitar. Grovriv osten och finhacka dillen.

3. Lägg crème fraîche i en bunke och krydda med svartpeppar, örtsalt och paprikapulver. Rör om så att allt blandas väl och lägg i allt det hackade, skurna och rivna.

4. Blanda väl och låt röran vila i kylen.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.