3 mogna persikor
3 dl vaniljkräm av pulver
1 dl vispgrädde
0,5 påse mandelbiskvier à 150 g
2 msk sherry
5 dl hallon
citronmeliss
1. Lägg persikorna i kokande vatten och låt dem ligga ca 30 sekunder. Ta upp dem och lägg dem i iskallt vatten.
2. Skala persikorna, ta ur kärnorna och tärna fruktköttet. Gör vaniljkrämen, vispa grädden och rör ned den i krämen.
3. Krossa biskvierna. Lägg litet biskvikross i botten på 4 glas. Droppa över sherryn. Fördela persikor, hallon och vaniljkräm över. Avsluta med vaniljkräm och resten av de krossade biskvierna. Garnera med hallon och citronmeliss.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng