3 mogna persikor
3 dl vaniljkräm av pulver
1 dl vispgrädde
0,5 påse mandelbiskvier à 150 g
2 msk sherry
5 dl hallon
citronmeliss
1. Lägg persikorna i kokande vatten och låt dem ligga ca 30 sekunder. Ta upp dem och lägg dem i iskallt vatten.
2. Skala persikorna, ta ur kärnorna och tärna fruktköttet. Gör vaniljkrämen, vispa grädden och rör ned den i krämen.
3. Krossa biskvierna. Lägg litet biskvikross i botten på 4 glas. Droppa över sherryn. Fördela persikor, hallon och vaniljkräm över. Avsluta med vaniljkräm och resten av de krossade biskvierna. Garnera med hallon och citronmeliss.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…