Placeholder

Sommarfrestelser

Ingredienser

3 mogna persikor
3 dl vaniljkräm av pulver
1 dl vispgrädde
0,5 påse mandelbiskvier à 150 g
2 msk sherry
5 dl hallon
citronmeliss

Gör så här

1. Lägg persikorna i kokande vatten och låt dem ligga ca 30 sekunder. Ta upp dem och lägg dem i iskallt vatten.

2. Skala persikorna, ta ur kärnorna och tärna fruktköttet. Gör vaniljkrämen, vispa grädden och rör ned den i krämen.

3. Krossa biskvierna. Lägg litet biskvikross i botten på 4 glas. Droppa över sherryn. Fördela persikor, hallon och vaniljkräm över. Avsluta med vaniljkräm och resten av de krossade biskvierna. Garnera med hallon och citronmeliss.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.