1 msk pressad citron
2 msk olja
1 msk vatten
salt
vitpeppar
6 tomater
100 g champinjoner
1 burk skinka, ca 450 g
1 grönsalladshuvud
klippt gräslök
1. Blanda samman citronsaft, olja och vatten och smaksätt med salt och vitpeppar.
2. Skiva tomater och champinjoner och blanda ned dem i salladssåsen. Skär skinkan i skivor. Strimla grönsalladen och lägg den på ett serveringsfat. Placera skinkskivorna i mitten av salladsbädden och tomat- och champinjonsalladen på sidorna. Klipp gräslök över grönsakerna.
3. Servera rätten som lunch eller kvällsmål eller som middagsrätt med kokt färskpotatis.
4 portioner, ev 5
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…