Placeholder

Sommarfat med skinka

Ingredienser

1 msk pressad citron
2 msk olja
1 msk vatten
salt
vitpeppar
6 tomater
100 g champinjoner
1 burk skinka, ca 450 g
1 grönsalladshuvud
klippt gräslök

Gör så här

1. Blanda samman citronsaft, olja och vatten och smaksätt med salt och vitpeppar.

2. Skiva tomater och champinjoner och blanda ned dem i salladssåsen. Skär skinkan i skivor. Strimla grönsalladen och lägg den på ett serveringsfat. Placera skinkskivorna i mitten av salladsbädden och tomat- och champinjonsalladen på sidorna. Klipp gräslök över grönsakerna.

3. Servera rätten som lunch eller kvällsmål eller som middagsrätt med kokt färskpotatis.

4 portioner, ev 5

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.