Placeholder

Solbackens festpasta

Ingredienser

600 - 800 g benfritt nötkött av filé,
innanlår eller biff
1 - 1,5 tsk salt
2 krm svartpeppar
200 - 250 g förvällda kantareller
2 - 3 msk smör
3 dl grädde
1 msk fransk senap

Gör så här

1. Skär köttet i sockerbitsstora tärningar. Skär ev kantarellerna i mindre bitar. Fräs först köttet i omgångar i smör i en het stekpanna. Lägg över det i en gryta, salta och peppra.

2. Fräs sedan kantarellerna tills det knäpper i dem. Lägg svampen i grytan.

3. Häll på grädden och smaksätt med senapen. Sjud såsen några minuter och servera till nykokt pasta.

8 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.