600 - 800 g benfritt nötkött av filé,
innanlår eller biff
1 - 1,5 tsk salt
2 krm svartpeppar
200 - 250 g förvällda kantareller
2 - 3 msk smör
3 dl grädde
1 msk fransk senap
1. Skär köttet i sockerbitsstora tärningar. Skär ev kantarellerna i mindre bitar. Fräs först köttet i omgångar i smör i en het stekpanna. Lägg över det i en gryta, salta och peppra.
2. Fräs sedan kantarellerna tills det knäpper i dem. Lägg svampen i grytan.
3. Häll på grädden och smaksätt med senapen. Sjud såsen några minuter och servera till nykokt pasta.
8 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria