4 gula lökar
1 msk smör
2 tsk paprikapulver
200 g blandfärs, gärna grovmalen
1 tsk salt
2 tsk senap
2 msk tomatpuré
1 dl vatten
0,5 dl gräddfil
1. Skala och hacka lökarna. Bryn dem i smöret i en gryta. Strö över paprikapulver. Fräs på svag värme under lock ytterligare ca 15 minuter.
2. Öka värmen och blanda ned köttet. Stek tills det fått färg och rör då och då. Tillsätt salt, senap, tomatpuré och vatten.
3. Sjud under lock ca 5 minuter. Blanda ned gräddfilen strax före serveringen.
3 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng