Placeholder

Snabblagad köttfärsgulasch

Ingredienser

4 gula lökar
1 msk smör
2 tsk paprikapulver
200 g blandfärs, gärna grovmalen
1 tsk salt
2 tsk senap
2 msk tomatpuré
1 dl vatten
0,5 dl gräddfil

Gör så här

1. Skala och hacka lökarna. Bryn dem i smöret i en gryta. Strö över paprikapulver. Fräs på svag värme under lock ytterligare ca 15 minuter.

2. Öka värmen och blanda ned köttet. Stek tills det fått färg och rör då och då. Tillsätt salt, senap, tomatpuré och vatten.

3. Sjud under lock ca 5 minuter. Blanda ned gräddfilen strax före serveringen.

3 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr