Placeholder

Snabba färsbiffar i senapssås

Ingredienser

500 g nötfärs
250 g champinjoner
1 msk potatismjöl eller maizena
1 msk aromat
4 dl matlagningsgrädde
1 dl crème fraîche
1 msk svampsoya
salt
smör till stekning

Gör så här

1. Blanda nötfärs med potatismjöl och aromat. Forma till en limpa, plasta in och låt stå i kylen 10 - 15 minuter.

2. Förbered svampen under tiden. Skiva den och ställ den åt sidan.

3. Blanda crème fraîche, grädde och soya i en skål. Ta ut limpan och skär i ca 1 cm tjocka skivor. Värm en stekpanna på medelvärme och stek biffarna tills de är genomstekta.

4. Ta upp dem och stek svampen tills den fått litet färg. Lägg tillbaka biffarna i pannan, häll över såsen och låt puttra 3 - 4 minuter.

5. Servera med valfria tillbehör.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.