Placeholder

Snabb vinbärskaka

Ingredienser

3 ägg
80 g smält smör,
gärna litet brynt
2,5 dl socker
2 tsk vaniljsocker
2,5 dl vetemjöl
2,5 dl vinbär

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader. Spänn ett bakpapper i botten av en liten springform, 20 cm.

2. Skölj av vinbären och ställ dem åt sidan. Vispa äggen och blanda ned de torra ingredienserna med det smälta smöret. Rör ihop smeten, den behöver inte vispas.

3. Häll smeten i formen och strö vinbären ovanpå. Grädda 15 - 20 minuter, låt kakan svalna och lossa den försiktigt från formen.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr