1 purjolök
100 g färska champinjoner
1 msk smör
400 g vit fiskfilé
saft av 0,5 citron
1 dl vatten
2 - 3 tsk torkad dragon
3 msk finklippt dill
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
2 dl lätt crème fraîche
2 dl riven stark ost
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Dela, skölj och skiva purjolöken. Skiva svampen och bryn den i smör tillsammans med purjon. Lägg det i en ugnssäker form och placera fisken ovanpå.
3. Pressa citronsaft över fisken och häll på vattnet. Strö över dragon och dill och krydda med salt och peppar. Bred över crème fraîche och täck med ost. Ugnsbaka fisken mitt i ugnen 20 - 25 minuter.
4. Servera med pressad potatis och gröna ärter.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…