3 ägg
3,5 dl socker
1 msk arraksarom
3,5 dl vetemjöl
100 g smält, avsvalnat smör
50 g flisad mandel
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Rör försiktigt ägg och socker i en skål och tillsätt arrak. Rör ned mjölet och tillsätt sist det smälta smöret.
3. Häll smeten i en smord och bröad form, ca 23 cm. Strö över flisad mandel.
4. Grädda strax under mitten i ugnen ca 25 minuter och servera med vispad grädde.
10 bitar
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk