Placeholder

Snabb arrakskaka

Ingredienser

3 ägg
3,5 dl socker
1 msk arraksarom
3,5 dl vetemjöl
100 g smält, avsvalnat smör
50 g flisad mandel

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Rör försiktigt ägg och socker i en skål och tillsätt arrak. Rör ned mjölet och tillsätt sist det smälta smöret.

3. Häll smeten i en smord och bröad form, ca 23 cm. Strö över flisad mandel.

4. Grädda strax under mitten i ugnen ca 25 minuter och servera med vispad grädde.

10 bitar

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.