Placeholder

Smulpaj Peach Melba

Ingredienser

Smuldeg:
175 g smör
2 dl socker
4 dl vetemjöl

Fyllning:
1 stor burk konserverade persikor
3 dl frysta hallon
0,5 msk potatismjöl

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Arbeta ihop smuldegen för hand i en bunke eller med maskin. Tryck ut hälften av smuldegen i botten av en smord och ev bakpappersklädd pajform eller liten ugnsform.

3. Häll av spadet från persikorna och skär frukten i bitar. Blanda persikor och frysta hallon med potatismjöl. Sprid ut blandningen över pajbotten och fördela resten av smuldegen ovanpå.

4. Grädda långt ned i ugnen 50 - 60 minuter tills pajen fått fin färg.

5. Servera pajen ljummen eller kall med vaniljglass, vispad grädde eller vaniljsås.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.